Pojdi na glavno vsebino
0

Trgovina s smučarsko tekaško opremo v Škofji Loki

Trgovina s smučarsko tekaško opremo v Škofji Loki

Da bi bilo preizkušanje smučarsko tekaške opreme še lažje, smo se letošnjo zimo preselili v nove prostore v Škofji Loki. Vse od prvega snega pa do konca januarja bomo za vas na voljo v trgovini NaZraku.si v Virmašah.

Nakup tekaške opreme

Veseli smo za vsakogar, ki se odloči za nakup lastne tekaške opreme, saj je to, verjemite mi, velik korak naprej tako, kar se tiče udobnosti, kot tudi užitka pri teku na smučeh.

Koliko časa potrebujem za nakup?

Za nakup opreme si je potrebno vzeti vsaj urico časa, da konkretno preizkusimo čevlje, pogledamo smuči, preverimo palice, predvsem pa ob morebitnem nakupu še povzamemo servis smuči, ki lahko življenjsko dobo vaših smuči podaljša tudi za 3-krat.

Sedaj me mora skrbeti še servis tekaških smuči?

Verjemite, da je poleg nakupa za nas najpomembneje, da kupca podučimo o vzdrževanju tekaške opreme, ki je izredno pomembno. Vzdrževanje je izredno enostavno, a brez tega je vaša smuča lahko zelo hitro suha, posledično počasna, vi pa s tekaško smučko in posledično z nami ne boste zadovoljni.

Kakšne smuči in čevlje potrebujem?

Za predlog, kakšne smuči bi bile za vas najbolj primerne, nam lahko zaupate vašo višino in težo. Podatke nam pošljite na info@naturel-box.com

To bo čudovit začetek še lepšega nadaljevanja vaše zimske tekaške sezone, ki bo le ena od mnogih, ki še prihajajo.

 

Povejte naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...