Pojdi na glavno vsebino
0

FISCHER AEROLITE SKATE 70 SET TEKAŠKIH SMUČI | GRATIS PAŠČKI + BIDON

-20% Novo
FISCHER AEROLITE SKATE 70 SET TEKAŠKIH SMUČI | GRATIS PAŠČKI + BIDON
Tekaške smuči za začetnikeTekaške smuči za začetnike

Smuči za drsalno tehniko in vezi v kompletu!

Fischer Aerolite Skate 70 je fantastična tekaška smuča, ki:

  • zagotavlja visoko raven teka na smučeh v drsalni tehniki,
  • je dostopna po izredno ugodni ceni,
  • je izredno odzivna in
  • nudi gladko drsenje.

Neto količina: 1 par

320,00 € 256,00 € Kmalu na zalogi

Ste našli boljšo ceno drugje? Znižaj si ceno

Dodatni popust ob naročilu večjih količin

Količina Cena za kos Popust  

Opis izdelka

Kot že omenjeno, so Fischer Aerolite Skate 70 enkratne tekaške smuči, ki ob izredno ugodni ceni zagotavljajo visoko raven drsenja.

Navkljub izredno ugodni ceni kompleta, te tekaške smuči vsebujejo delček Fischerjevih smuči, ki se uporabljajo v svetovnem pokalu. Vsak smučar tekač se bo na njih počutil hitrega, odzivnega ter z gladkim drsenjem po snežni podlagi.

Air Core Basalite Pro

Po zaslugi lažjega jedra Air Core PROso smuči izredno lahke in zagotavljajo odlično drsenje. Te tekaške smuči so namenjene rekreativnim smučarjem tekačem, ki želijo izboljšati svoje drsenje oziroma drsno tehniko oziroma zgolj želijo vstopiti v svet teka na smučeh. Po drugi strani so zaradi svoje kvalitete namenjene tudi smučarjem tekačem, ki smuči želijo uporabiti na raznih rekreativnih tekmovanjih, vendar nimajo dovolj denarja, da bi si kupili tekaške smuči višjega ranga, kot so npr.  Fischer tekaške smuči RCR Skate

Teža: 1.120 g / 186 cm (teža smuči brez vezi)

Tehnologija

Za Fischer Aerolite Skate 70 tekaške smuči uporabljajo naslednjo tehnologijo:

SIDECUT WORLD CUP SKATE

V puščico oblikovan stranski rob za izboljšano zmogljivost in dinamiko, še posebej ustvarjeno za 1:1 drsalno tehniko.

SKATING 115

Povečane razdalje med stičnimi točkami zavoja ter snega zagotavljajo boljšo stabilnosti in močnejši odriv na trdem snegu.

POWER EDGE

Daljša življenjska doba smuči je zagotovljena z ojačano šasijo. Homogeni prenos sile zagotavlja enakomerno porabo voska. 

Kako izbrati pravo dolžino ali trdoto smuči?

Ustrezno dolžino tekaških smuči izberemo tako glede na telesno višino, kot tudi glede na telesno težo. Pogosto se zgodi, da bi zaradi telesne teže morali izbrati daljše smuči, vendar je potrebno biti pozoren, da le-te spet niso predolge in predvsem začetnikom preprečujejo uživanje na tekaških progah. Kaj torej sploh želimo? Kaj moramo imeti? Kaj izbrati? O vsem tem vam pomagamo v našem blogu "Kako izberemo pravilno velikosti smuči in palic?"

Osebno mnenje

Fischer Aerolite Skate 70 tekaške smuči so res ene izmed tistih, ki odgovarjajo široki paleti tekaških smučarjev. Uporabljajo jih lahko tako rekreativni tekmovalci, kot tudi zgolj rekreativni tekaški na smučeh oziroma začetniki. Pri počasnejših hitrostih smuči zelo gladko drsijo po snežni površini ne glede na to, kako skrbimo za učinkovitost našega teka. 

Roko na srce. Fischer Aerolite Skate 70 tekaške smuči za svojo ceno ponujajo maksimalne možnosti za napredovanje v tem čudovitem športu, čeprav še nismo v najboljši tekaški "formi". Ne glede na to, da so lahko tudi dva-krat cenejše kot nekatere druge, jih lahko uporabljamo za rekreativna tekmovanja. Fischer tehnologija je naredila velik korak naprej in ga ne varčuje pri ugodnejših parih smuči. 

Moj zaključek. Ne glede na to, ali ste zgolj začetnik, rekreativni tekač ali popoln začetnik, boste z nakupom tekaških smuči Fischer Aerolite Skate 70 prejeli odlično kvaliteto po zelo nizki ceni. Včasih jih marsikdo podcenjuje zaradi cene, a si tega ne zaslužijo. Z ugodnim nakupom do vrhunskih smuči. To je zaključek ob nakupu tekaških smuči Fischer Aerolite Skate 70.

Mnenja kupcev

Ta izdelek še nima mnenj.Ste kupili ta izdelek?  

  

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...