Pojdi na glavno vsebino
0

FISCHER SRS SKATE SET | TEKAŠKE SMUČI + VEZI | GRATIS PAŠČKI + BIDON

-20% Novo
FISCHER SRS SKATE SET | TEKAŠKE SMUČI + VEZI | GRATIS PAŠČKI + BIDON
Gratis paščki za zapenjanjeGratis paščki za tekaške smučiGratis bidon

Smuči za drsalno tehniko in vezi v kompletu!

Fischer SRS Skate je fantastična tekaška smuča, ki:

 • zagotavlja visoko raven teka na smučeh v drsalni tehniki,
 • je dostopna po izredno ugodni ceni,
 • je izredno odzivna,
 • nudi gladko drsenje,
 • ima izboljšano hitrost,
 • omogoča odlično drsenje.

Neto količina: 1 par

410,00 € 328,00 € Na zalogi

Ste našli boljšo ceno drugje? Znižaj si ceno

Dodatni popust ob naročilu večjih količin

Količina Cena za kos Popust  

Opis izdelka

Tekaške smuči Fischer SRS Skate so odlična izbira za tiste, ki želijo nadgraditi svoj performance. Lahka Air Core konstrukcija in World Cup Pro drsna obloga z DTG WC Plus Finish-em poskrbita za odlično drsno hitrost in stabilnost v različnih snežnih razmerah.

Lastnosti

 • Alternativa World Cup rangu.
 • Air Core konstrukcija zmanjšuje težo in povečuje stabilnost.
 • World Cup Pro drsna obloga z brušenim zaključkom za vrhunsko drsenje.
 • Air Core Basalite Pro je izjemno lahka in torzijsko odporna konstrukcija. Bazaltna vlakna dodajo k stabilnosti in dinamičnosti, ne glede na temperaturo.
 • DTG World Cup Plus je struktura drsne obloge, ki je namenjena je za vse tipe snega in zagotavlja najboljšo hitrost v vseh razmerah in temperaturah.

Air Core Basalite Pro

Po zaslugi lažjega jedra Air Core PRO so smuči izredno lahke in zagotavljajo odlično drsenje. Te tekaške smuči so namenjene rekreativnim smučarjem tekačem, ki želijo izboljšati svoje drsenje oziroma drsno tehniko oziroma zgolj želijo vstopiti v svet teka na smučeh. Po drugi strani so zaradi svoje kvalitete namenjene tudi smučarjem tekačem, ki smuči želijo uporabiti na raznih rekreativnih tekmovanjih, vendar nimajo dovolj denarja, da bi si kupili tekaške smuči višjega ranga, kot so npr.  Fischer tekaške smuči RCR Skate

Tehnologija

Za tekaške smuči SRS Skate uporabljajo naslednjo tehnologijo:

PRECISION PAIRING SYSTEM

100% avtomatične dinamične meritve zagotavljajo natančno izbiro smuči ter optimalno združevanje.  

DTG WORLD CUP PLUS

Globlja in bolj groba PLUS struktura, idealna za toplejše in bolj vlažne pogoje. Proizvedeno z uporabo naravnega diamanta.

SKATING 115

Povečane razdalje med stičnimi točkami zavoja ter snega zagotavljajo boljšo stabilnosti in močnejši odriv na trdem snegu.

VEZI TURNAMIC® XC RACE SKATE IFP

Vključene so vezi Fischer Turnamic® XC Race Skate IFP.

AIR CORE BASALITE PRO

Izjemno lahka konstrukcija z izredno stabilnimi stranskimi stenami. Vulkanska bazaltna vlakna omogočajo minimalno težo ter popolne prožne lastnosti ne glede na temperaturo.

 

Kako izbrati pravo dolžino ali trdoto smuči?

Ustrezno dolžino tekaških smuči izberemo tako glede na telesno višino, kot tudi glede na telesno težo. Pogosto se zgodi, da bi zaradi telesne teže morali izbrati daljše smuči, vendar je potrebno biti pozoren, da le-te spet niso predolge in predvsem začetnikom preprečujejo uživanje na tekaških progah. Kaj torej sploh želimo? Kaj moramo imeti? Kaj izbrati? O vsem tem vam pomagamo v našem blogu "Kako izberemo pravilno velikosti smuči in palic?"

Svetovanje za velikost pri smučeh Fischer SRS Skate

Osebno mnenje

Fischer Aerolite Skate 70 tekaške smuči so res ene izmed tistih, ki odgovarjajo široki paleti tekaških smučarjev. Uporabljajo jih lahko tako rekreativni tekmovalci, kot tudi zgolj rekreativni tekaški na smučeh oziroma začetniki. Pri počasnejših hitrostih smuči zelo gladko drsijo po snežni površini ne glede na to, kako skrbimo za učinkovitost našega teka. 

Roko na srce. Fischer Aerolite Skate 70 tekaške smuči za svojo ceno ponujajo maksimalne možnosti za napredovanje v tem čudovitem športu, čeprav še nismo v najboljši tekaški "formi". Ne glede na to, da so lahko tudi dva-krat cenejše kot nekatere druge, jih lahko uporabljamo za rekreativna tekmovanja. Fischer tehnologija je naredila velik korak naprej in ga ne varčuje pri ugodnejših parih smuči. 

Moj zaključek. Ne glede na to, ali ste zgolj začetnik, rekreativni tekač ali popoln začetnik, boste z nakupom tekaških smuči Fischer Aerolite Skate 70 prejeli odlično kvaliteto po zelo nizki ceni. Včasih jih marsikdo podcenjuje zaradi cene, a si tega ne zaslužijo. Z ugodnim nakupom do vrhunskih smuči. To je zaključek ob nakupu tekaških smuči Fischer Aerolite Skate 70.

Mnenja kupcev

Ta izdelek še nima mnenj.Ste kupili ta izdelek?  

  

Sorodni izdelki

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...